O nama

O nama

Dobrodošli u RakijaHouse

Prvo ime u Novom Sadu (Njegoševa 15) koje će vam pružiti potpuno novo iskustvo u svetu rakije. Osnovana s jasnom vizijom i strastvenom ambicijom, RakijaHouse se izdvaja kao vodeća prodavnica rakija u gradu.

O NAMA

Ideja za RakijaHouse je proistekla iz želje da ponudimo Novom Sadu nešto jedinstveno – prodavnicu koja se ekskluzivno bavi rakijama. Osnivači, trojica prijatelja s dubokom strašću prema ovom tradicionalnom piću, prepoznali su prazninu na tržištu i odlučili da je ispunjavaju na najbolji način. Naš cilj je jednostavan, ali značajan – postati prva adresa za sve ljubitelje rakije u Novom Sadu.

Sa pažnjom birane, vrhunski kvalitetne rakije, RakijaHouse je postala domaćin mnogih malih, ali izuzetnih destilerija širom Srbije. Mi promovišemo autentične, lokalne proizvođače koji donose srpski duh i nasleđe direktno na vašu trpezu. Naša posebno odabrana selekcija uključuje proizvode iz svih krajeva zemlje, ističući raznovrsnost i bogatstvo srpskog rakija nasleđa.

Svi naši proizvodi prolaze kroz stroge standarde odabira i testiranja kako bismo osigurali da svaki gutljaj isporučuje izvanredno iskustvo. Uz nas, imate priliku da probate rakije koje nećete naći u običnim marketima, jer mi verujemo u podršku malih, kvalitetnih destilerija.

Mi nismo samo prodavnica, već i vaši domaćini u svetu
rakije. Naš tim vam stoji na raspolaganju sa stručnim savetima i preporukama,
kako bismo vam pomogli da pronađete rakiju koja odgovara vašem ukusu i
prilikama. Verujemo da će svaka poseta RakijaHouse-u biti više od jednostavne
kupovine – to će biti iskustvo koje će vam doneti zadovoljstvo i poverenje.

RakijaHouse je mesto gde se tradicija, strast i kvalitet spajaju u jedinstvenom iskustvu. Doživite pravu srpsku rakiju kroz našu pažljivo odabranu kolekciju i pridružite se putovanju koje je tek počelo.

„Život je suviše kratak da biste pili lošu rakiju!“

Naša vizija

Sinonim za vrhunske rakije u Novom Sadu

Dok smo novoosnovana prodavnica, naša vizija je jasna - želimo da postanemo sinonim za vrhunske rakije u Novom Sadu. Kroz kontinuirano unapređenje asortimana, proširenje lokacija i usavršavanje naših usluga, gradimo put ka ostvarenju te vizije.

VIZIJA

Hvala vam što ste deo naše priče – dođite i budite deo RakijaHouse porodice.